AVANTAJELE THERMOTOP

PRODUS OMOLOGAT
Acasă » Avantaje

THERMOTOP - MAI AVANTAJOS FAȚĂ DE SISTEMELE ACTUALE DE TERMOIZOLARE

Față de polistirenul clasic, soluția de izolare THERMOTOP vine cu numeroase avantaje - mulțumită spumei de termoizolație PIR (poliizocianurică) - care fac din THERMOTOP principala opţiune în materie de termoizolaţii, reabilitări termice, anvelopare sau placare a clădirilor.

Conductivitate termică excelentă: λ=0,022 W/mk
Izolație cu până la 100% mai mare faţă de materialele tradiţionale
Păstrarea parametrilor de rezistenţă şi termotehnică timp de mai multe decenii
Nu permite pătrunderea umezelii
Rezistență îmbunătățită la foc, comparativ cu polistirenul tradițional
Rezistent la substanţe chimice şi la solvenţi pe bază de petrol (benzină, spray-uri de insecte, adezivi), ciuperci şi rozătoare
Ideal atât pentru construcţiile noi, cât şi pentru renovări
Inert din punct de vedere chimic şi sigur de folosit
Uşor de mânuit şi de instalat: îmbinare de tip “L”, pe 4 laturi
Evitarea fenomenului de punte termică, mulțumită îmbinării care asigură continuitatea termoizolației
Grosimi reduse ale plăcilor în raport cu rezistența termică asigurată
Rezistență la condițiile meteo extreme
Dimensiuni standard 1200x2400 mm Grosime 30 - 40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 - 150 mm


Motive pentru alegerea THERMOTOPIzolaţie termică cu până la 100% mai mare faţă de materialele tradiţionale


Datorită structurii unice și a proprietăţilor materialelor utilizate, plăcile termoizolante oferă o rezistenţă termică ridicată şi previn transferul de căldură prin conducție, convecție și radiaţie.

Grosimi reduse, Performanţă termică maximă


THERMOTOP oferă o izolaţie termică excelentă, în ciuda grosimii reduse a plăcilor. De exemplu, o placă THERMOTOP cu o grosime de 50 mm poate asigura aceeași rezistență termică ca o placă de polistiren expandat cu o grosime de aproximativ 100 mm sau vată minerală cu grosime de 100 mm.

Versatilitate, Rapiditate, Timp redus de montaj


Plăcile THERMOTOP pot fi placate cu barieră de vapori (BV) sau folie de aluminiu (Al), astfel încât funcţiile specifice ale spaţiului în care au fost instalate să fie potențate la maximum. Montarea rapidă reduce timpul de finalizare al unui proiect de construcţie cu până la jumătate.

Eco-Friendly


Produsele THERMOTOP sunt fabricate în conformitate cu sistemul de management de mediu ISO 14001, iar izolaţia PIR THERMOTOP este clasificată A în Ghidul verde BRE, reprezentând o performanţă excelentă în ceea ce privește protecţia mediului. Sistemele termoizolante produse de noi nu conțin CFK/HCFK şi au un potenţial de încălzire globală (GWP) de 5 ori mai mic.

Orientare către client


Fiecare gamă de produse din portofoliul TOPANEL, inclusiv THERMOTOP, a fost dezvoltată în acord cu nevoile clienţilor, cărora ne dorim să le oferim produse si servicii de înaltă calitate. Echipa THERMOTOP vă poate consilia în alegerea celor mai bune soluţii în ceea ce privește izolarea termică a oricărui proiect de construcţie pe care îl aveţi în plan.


Sustenabilitate


Ca lider în inovare, producem cu gândul la viitor! Alegând produsele THERMOTOP contribuiți la protejarea mediului înconjurător, la reducerea emisiilor de CO2 şi la reducerea consumului de materii prime în construcţii. Parteneriatul cu clienţii noştri s-a reflectat întotdeauna în produsele THERMOTOP, care sunt constant îmbunătăţite.

Descarcă broșura pentru a vedea caracteristicile tehnice și grosimile plăcilor termoizolante THERMOTOP.

Maximă eficiență termică

Consultă lista de prețuri.