Pentru construcții civile, industriale și agricole, plăcile THERMOTOP sunt alternativa ideală în termoizolații exterioare și izolarea clădirilor, asigurând un grad de izolare cu până la 100% mai ridicat în comparație cu vata minerală sau polistirenul expandat.
Află mai multe
Gama de izolații din spumă PIR THERMOTOP oferă soluții avansate din punct de vedere tehnic și economic pentru izolarea pereților, a pardoselilor, acoperișuri în șarpantă, terase circulabile/ necirculabile, planșee, structuri betonate și metalice.
Află mai multe
Plăcile THERMOTOP constituie prima opțiune pentru izolarea termică a clădirilor prin: gradul de izolare, rezistența mecanică, aria de aplicabilitate, instalare facilă, varietate de finisări.
Află mai multe

Produsele THERMOTOP

Plăcile termoizolante THERMOTOP sunt disponibile în două variante:

Barieră vapori (BV)

Folie Aluminiu (AL)
Avantajele THERMOTOP

THERMOTOP este o placă termoizolantă cu izolație PIR recomandată în proiecte de reabilitare termică și construcții noi, având aplicabilitate pe suprafețe, precum pardoseli, pereți, fațade, acoperișuri sau terase circulabile/necirculabile. Plăcile THERMOTOP dreprezintă cea mai bună soluție în izolarea termică datorită gradului de izolare, rezistența mecanică, aria de aplicabilitate, instalarea facilă și a compatibilității cu o varietate de finisaje.

Maximă eficiență termică

Consultă lista de prețuri.