A THERMOTOP ELŐNYEI

EK jóváhagyott termék
Főoldal » ELŐNYÖK

THERMOTOP - HATÉKONYABB A JELENLEGI HŐSZIGETELŐ RENDSZEREKNÉL

A hagyományos polisztirolhoz képest a THERMOTOP szigetelési megoldás - a PIR (poliizocianurát) szigetelőhabnak köszönhetően - számos előnnyel jár, amelyek a THERMOTOP-ot az épületek hőszigetelésére, hőszigetelésére, hőszigetelésére, burkolására vagy burkolására szolgáló fő választási lehetőséggé teszik.

Kiváló hővezető képesség: λ=0,022 W/mk
Akár 100%-kal nagyobb szigetelés, mint a hagyományos anyagoknál
A szilárdság és a hőtechnikai paraméterek megőrzése több évtizeden keresztül
Nem engedi a nedvesség behatolását
Jobb tűzállóság a hagyományos polisztirolhoz képest
Ellenáll a kőolaj alapú vegyszereknek és oldószereknek (benzin, rovarirtó spray-k, ragasztók), gombáknak és rágcsálóknak.
Ideális új építésű és felújított épületekhez egyaránt
Kémiailag inert és biztonságosan használható
Könnyen kezelhető és felszerelhető: 4 oldalú "L" kötés
A hőhidak elkerülése a hőszigetelés folytonosságát biztosító fugának köszönhetően.
A csempék csökkentett vastagsága a biztosított hőállósághoz képest
Szélsőséges időjárási körülményekkel szembeni ellenállás
Szabványos méretek 1200x2400 mm Vastagság 30 - 40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 - 150 mm


A THERMOTOP választásának okai



Akár 100%-kal nagyobb szigetelés, mint a hagyományos anyagoknál


Az egyedi szerkezetnek és az alkalmazott anyagtulajdonságoknak köszönhetően a szigetelőlemezek nagy hőállóságot biztosítanak, és megakadályozzák a vezetés, konvekció és sugárzás útján történő hőátadást.

Csökkentett vastagság, maximális hőteljesítmény


A THERMOTOP a lapok csökkentett vastagsága ellenére kiváló hőszigetelést biztosít. Például egy 50 mm vastag THERMOTOP lap ugyanolyan hőállóságot tud biztosítani, mint egy kb. 100 mm vastagságú expandált polisztirol lap vagy 100 mm vastagságú ásványgyapot.

Sokoldalúság, gyorsaság, rövid szerelési idő


A THERMOTOP lapok párazáró (BV) vagy alumíniumfóliával (AL) burkolhatók, hogy a beépítésükhöz szükséges tér sajátos funkciói maximálisan érvényesüljenek. A gyors beépítés akár a felére csökkenti az építési projekt befejezési idejét.

Környezetbarát


A THERMOTOP termékeket az ISO 14001 környezetvédelmi irányítási rendszer szerint gyártják, és a THERMOTOP PIR szigetelés a BRE Zöld Útmutatója szerint A minősítést kapott, ami kiváló környezetvédelmi teljesítményt jelent. Az általunk gyártott hőszigetelő rendszerek CFK/HCFK-mentesek, és ötször alacsonyabb globális felmelegedési potenciállal (GWP) rendelkeznek.

Ügyfélközpontúság


A TOPANEL portfólió minden termékcsaládját, beleértve a THERMOTOP-ot is, ügyfeleink igényei szerint fejlesztettük ki, akiknek magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat kívánunk kínálni. A THERMOTOP csapata tanácsot ad Önnek a legjobb hőszigetelési megoldások kiválasztásában, bármilyen építési projektre gondol.

Fenntarthatóság


Az innováció vezetőjeként a jövőre gondolva gyártunk! A THERMOTOP termékek választásával Ön is hozzájárul a környezetvédelemhez, a CO2-kibocsátás csökkentéséhez és az építőipari nyersanyagfelhasználás mérsékléséhez. Az ügyfeleinkkel való partnerség mindig is tükröződött a THERMOTOP termékekben, amelyeket folyamatosan fejlesztünk.

Töltse le a prospektust a THERMOTOP műszaki jellemzőinek áttekintéséhez

Maximális termikus hatékonyság

Lásd az árlistát.