A THERMOTOP SZIGETELŐRENDSZER ELŐNYEI

A polgári, ipari és mezőgazdasági építkezéseknél a THERMOTOP lemezek ideális alternatívát jelentenek a külső szigetelés és az épületszigetelés terén, mivel akár 100%-kal nagyobb szigetelést biztosítanak, mint az ásványgyapot vagy az expandált polisztirol.
Tudjon meg többet

A PIR THERMOTOP habszigetelő termékcsalád műszakilag és gazdaságilag fejlett megoldásokat kínál a falak, padlók, ferde tetők, közlekedő/nem közlekedő teraszok, padlók, beton- és fémszerkezetek szigetelésére.

Tudjon meg többet

A THERMOTOP lemezek az épületek hőszigetelésére az első választás a következők miatt: szigetelés, mechanikai szilárdság, alkalmazási terület, könnyű szerelhetőség, különböző kivitelek.

Tudjon meg többet

MI AZ A THERMOTOP?


A THERMOTOP egy változó vastagságú, PIR-habból készült szigetelőlemez, amelyet bármilyen típusú szigeteléshez - falakhoz, padlóhoz, közlekedő/nem közlekedő teraszhoz vagy burkolatként - ajánlunk. A THERMOTOP hőszigetelő rendszereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek az építőiparban az energiahatékonyság és a hőkomfort iránti mai igényeknek, így a hagyományos termékek legjobb alternatívája.

THERMOTOP Előnyök


A hagyományos polisztirolhoz képest a THERMOTOP szigetelési megoldás - a PIR (poliizocianurát) szigetelőhabnak köszönhetően - számos előnnyel jár, amelyek a THERMOTOP-ot az épületek hőszigetelésére, hőszigetelésére, hőszigetelésére, burkolására vagy burkolására szolgáló fő választási lehetőséggé teszik.

THERMOTOP TERMÉKEK

A THERMOTOP szigetelőlemezek két változatban kaphatók:

Párazáró PIR panelek (BV)

Alumínium fólia PIR panelek (AL)

ÁRAK & AJÁNLATO THERMOTOP


Tekintse meg a teljes THERMOTOP hőszigetelő lappalettánk m2-enkénti árait – ez az egyetlen rendszer, amely az ásványgyapot/habosított polisztirolhoz képest kétszeres szigetelést biztosít, 0,022 w/mk együtthatóval

THERMOTOP - PIR hőszigetelő lapok