A THERMOTOP lemezek ideális alternatívát kínálnak a polgári, ipari és mezőgazdasági építményekhez az épületek külső és belső szigetelésére, dupla szigetelést biztosítva az ásványgyapot vagy a hagyományos habzott polisztirollal szemben.
Bővebben itt
Az új Thermotop termék széles körű alkalmazhatósággal bír - tetők, homlokzatok, falak, padlók, padlóburkolatok, mennyezetek, beton- és fémszerkezetek hőszigetelésére.
Bővebben itt
A THERMOTOP burkolólapok az épületek hőszigetelésének első választási lehetősége: magas szigetelési hatékonyság, mechanikai szilárdság, széleskörű alkalmazhatóság, könnyű felrakás, sokféle felületi simítás.
Bővebben itt

THERMOTOP TERMÉKEK

A hőszigetelés mindkét rögzítési felületére 3 alternatíva létezik:
Alumínium Fólia (AL)
Üvegszál (FG)
Gőzgátlók (BV)

A THERMOTOP ELŐNYEI

A THERMOTOP hőszigetelő lemez az épületek energiahatékonyságának szigetelés útján történő korszerűsítésének fontos eleme, melyet többféle felületre is alkalmazhat: padlók, falak, homlokzatok, tetők vagy álmennyezetek esetében is. A THERMOTOP lemezek az épületek hőszigetelése során kiváló választásnak bizonyulnak a rájuk jellemző kiváló szigetelőképesség, mechanikai szilárdság, változatos felhasználási területeken való alkalmazhatóság, egyszerű felvitelük és változatos kidolgozásuk miatt. (gomb) Tudjon meg többet!

ÁRAK & AJÁNLATO

Thermotop - Dupla szigetelés ásványgyapot / habosított polisztirol koefficienssel 0,022 w / mk

Kérjen egy személyre szabott ajánlatot.